Dit zijn de beste beautymerken

Er zijn heel veel verschillende beautymerken op de wereld, maar welk beautymerk is nou het beste? Als je je dit afvraagt, dan ben je zeer zeker niet de enige op de wereld die zich dit afvraagt. In dit artikel vertel ik je over de beste beautymerken van de wereld. 

L’Oréal 

L’Oréal is natuurlijk één van de bekendste beautymerken ter wereld en dat is niet voor niets zo. Dit Franse merk heeft superieure producten tegen een betaalbare prijs uitgebracht, wat er voor heeft gezorgd dat dit merk zich heeft ontwikkeld tot een echte globale leider op het gebied van beauty. Het merk heeft ook veel verschillende soort producten, zoals make-up producten, producten voor huidverzorging en producten voor haarverzorging. 

Chanel

Naast L’Oréal is ook Chanel één van de bekendste beautymerken ter wereld. De beautyproducten van Chanel zorgen voor een glamoureuze uitstraling zonder dat daar te veel geld aan uitgegeven hoeft te worden. Ondanks dat de producten van Chanel zeker nog wel boven de gemiddelde prijs liggen, zal het zeker de moeite waard zijn om meer geld uit te geven aan deze producten. De producten zijn namelijk van zeer hoge kwaliteit. 

MAC

Het merk MAC is natuurlijk heel bekend door de verschillende lippenstiften die MAC uit heeft gebracht, maar dat is niet het enige wat MAC uitbrengt. MAC brengt ook andere make-up producten uit voor verschillende huidskleuren en huidtypes, waarbij iedereen de mogelijkheid heeft om de perfect passende lippenstift, mascara of concealer te halen. De prijzen van MAC liggen over het algemeen wel hoger dan de prijzen van andere merken, maar dat is het zeker waard voor de duurzaamheid en kwaliteit van deze producten.

Bobbi Brown

Het merk Bobbi Brown is uitgevonden door de gelijknamige Bobbi Brown. Bobbi Brown is een expert op het gebied van make-up en beauty. Het merk focust zich voornamelijk op het versterken van de natuurlijke schoonheid van een vrouw, met als motto ‘a woman is most beautiful when she looks and feels like herself’ wat vertaald wordt naar ‘een vrouw is op haar mooist als ze er uitziet als haarzelf en zich voelt als haarzelf’. 

NARS

Dit merk kwam in 1994 op de markt en is uitgebracht door Francois Nars. Het merk kwam oorspronkelijk op de markt met maar twaalf lippenstiften, maar is sindsdien gigantisch gegroeid en heeft nu een heel divers en groot assortiment aan verschillende beautyproducten. Deze beautyproducten zijn allemaal voor vrouwen en voor alle verschillende huidstypen, dus er is voor ieder wat wils.